Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 28 oktober 2009

N-SA nog een keer op TV

Twee weken geleden bracht het duidingsprogramma 'Koppen' een reportage over het 'Nieuw Solidaristisch alternatief' (N-SA) bij één van hun politieke concerten.

(Ook aanwezig in Oostkamp: de Duitse neonazi Axel Reitz. In eigen land al veroordeeld wegens Jodenhaat, wapenbezit en dragen van nazi-symbolen)

Voor die reportage hoefde de VRT niet eens stiekem te filmen want deze keer werden ze door de N-SA zelf uitgenodigd. Meer nog, toen onverwachts een een Nederlandse cameraploeg opdaagde mochten ook zij de zaal betreden. Eentje met camera in de hand, maar ook iemand met een undercovercamera. Die reportage was gisteren op de Nederlandse televisie te zien.- N-SA laat zich filmen (video)
- Marginaal, marginaler, marginaalst.
- Koppen brengt neo-nazi’s in beeld – opnieuw “onderzoek” aangekondigd
- Na de koppen-reportage.
- "Ik ben een fascist en ben er trots op"
- De Vlaamse N-SA (video)