Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 9 september 2009

'Wir habben das nicht gewusst'

'Wir habben das nicht gewusst', blijkt nog steeds één van de populairste uitspraken te zijn in het extreem rechtse wereldje. Een partij die anders zo goed is in het 'screenen' van allerhande terroristen en linkse vijanden, slaagt er niet in om zijn eigen volk in te schatten? Laat me niet lachen...


GVA-lezer S. uit Borgerhout gelooft VB-voorzitter Valkeniers niet wanneer die zegt 'in onze partij is geen plaats voor mensen met nazi-sympathieën" (zoals de onthaalmoeder uit Hoboken).


- Vlaamse kinderopvang met Hitler aan de muur (video)
- VB-voorzitter Valkeniers reageert (video)
- Vlaams Belang schrapt nazi-onthaalouders van ledenlijst
- "De joden, dat is een onmogelijk volk" (video)
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
.