Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 28 september 2008

'Tortelduifjes' leggen klacht neer tegen Jurgen Verstrepen

Frank Vanhecke, voormalig voorzitter van het Vlaams Belang, en Marie-Rose Morel, Vlaams parlementslid, dagen oud-partijlid Jurgen Verstrepen (LDD) voor de rechter. De van Vlaams Belang naar LDD overgelopen Verstrepen heeft een boek klaar waarin hij afrekent met zijn vroegere partij. Ook de vermoedelijke affaire tussen Marie Rose Morel en Frank Vanhecke krijgt in het boek ruime aandacht, Verstrepen schrijft daarover: "Ik hoorde en zag allerlei vreemde dingen. Zonder enige discretie te betrachten dartelde het koningskoppel door het Vlaamse land", en "In Londen en Straatsburg gaven de twee flink van katoen. In Londen was ik zelfs toeschouwer aan de frontlinie". Het zijn maar enkele passages uit Verstrepens boek, die de affaire tussen Morel en Vanhecke moeten bevestigen.

Op haar website (mirror A, B, C) ontkent Morel alvast alle beschuldigingen. "Ik ben het kotsbeu dat deze leugens weer eens worden opgelepeld. Het zijn waanzinnige verhalen. Zoals het fabeltje dat Frank bij diverse lezingen aan de lokale afdelingen zou gevraagd hebben een hotelkamer voor ons beiden te boeken. Ik daag iedereen uit om mij daarvan één voorbeeld te geven, met bewijzen. Wie dat kan, krijgt van mij het hele bedrag dat Verstrepen aan het Vlaams Belang gefactureerd heeft voor niet bewezen diensten. En dat is véél geld", vertelt een woedende Morel in een interview met 'De Zondag'.
Morel en Vanhecke gaan de komende week nu een forse schadevergoeding eisen van Verstrepen. Morel denkt er echter niet aan om het boek uit de winkelrekken te laten halen. "Daarvoor is het een veel te goede reclame voor het Vlaams Belang. Verstrepen ontmaskert zichzelf als een zielige opportunist en een leugenaar eerste klas."

Morelleke Forelleke- Vlaams Belang cantussen met nazi-liederen
- Verstrepen hangt de vuile was buiten (audio)
- humor: 'Kammagurka over affaire Morel & Vanhecke' (video)
- ‘Ich tanze mit Dir in den Himmel hinein‘
- Interview met Emma Vanhecke (video)
- VBer laakt openlijk Marie-Rose Morel op forum Verstrepen
- Morel , Forza Flandria en Lijst Dedecker (video)
- Flater van Morel doet partijprogramma wijzigen (video)
.